Přátelský miniturnaj: JGoL, Netopýr FbC, FbC Lenochods

17.08.2010 18:00

Úterý 17. 08. 2010, Nezvěstice

 

Na přání několika jedinců jsme oslovili kluky z Lenochodů a vyzvali je na přátelák. Nakonec z toho bylo celkem šest desetiminutových klání, nejen proti nim, ale i proti exmistrovským Netopýrům, která nás důkladně prověřila před posledním hracím dnem LFL.

Nastoupili jsme  s da Collagem v brance, v poli s da Kaleesem, Da Ništěm, da Banikem, da Fevatem a da Prezydentem. Z Genxtazzz chyběli da Lumír, da Cuba, da Vovy a da Erikaator, naopak se k nám přidali kluci z Kejra, a sice Levák Bob a da Šlossy.


Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. Netopýr FbC   0 : 3


   Rád bych řekl, že jsme se v prvním zápase rozkoukávali, ale desetiminutové rozkoukávání by znělo dost alibisticky. Pejři nám nedali šanci a sfoukli nás jako svíčku. Nic nám nepomohly ani skvělé zákroky da Collage, nejlepšího hráče na hřišti. Naše hra byla mírně řečeno chaos a zaslouženě jsme prohráli.

 


Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. FbC Lenochods   3 : 2  

      
   V druhém zápase večera jsme předvedli o trochu lepší výkon, v brance čaroval opět pozorný da Collage, který se dnes vrátil ke svému nezaměnitelnému stylu "šat daun batrfláj". Zlepšili jsme i koncovku a Paliho překonali hned třikrát po střelách da Prezydenta, Boba a da Kaleese. Celkový obrázek hry byl i přes výhru dost křečovitý.

 


Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. Netopýr FbC   1 : 1 

       
   V druhém zápase proti Netopýrům jsme se prezentovali už daleko lepším výkonem a nebojím se tvrdit, že jsme byli vyrovnanými soupeři. Co do šancí jsme dost možná měli k vítězství dokonce blíž, ale dali jsme jen jeden gól z hole Da Ništěho a to nakonec nestačilo.

 


Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. FbC Lenochods   0 : 1   

    
   Zcela vyrovnaný bojovný zápas plný osobních soubojů.  Ale kdo nedá gól, nemůže vyhrát…. Zkusili jsme i powerplay, ale výhodu jednoho muže v poli jsme naopak prováhali, když jsme zbytečně zmatkovali se střídáním.

 


Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. Netopýr FbC   1 : 1  


   V posledním vzájemném střetnutí nás soupeř sice opět přehrával, ale často kombinoval přespříliš a připravil se tak o výraznější přísun gólů. Nám zachytal výtečně goalie a pár sekund před koncem se štěstím vyrovnal da Prezydent.

 


Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. FbC Lenochods   1 : 1   

     
   Poslední zápas večera byl poměrně tvrdý a zbytečně nervózní z obou stran. Ujali jsme se vedeni po individuální akci Boba, ale v závěru ho ztratili.



Summary:


Dnes jsme se celkově herně hodně trápili a zápasy příliš florbalovosti nepobraly. O to víc překvapily relativně slušné výsledky s Netopýry. Dvě plichty proti loňským mistrům se cení. Proti Lenochům to byly spíš florbalové bitvy, které nás, doufejme, dobře připraví na nedělní třetí kolo Letní Florbalové Ligy.
Jediným genxtou, který zaslouží vyzdvihnout, byl jednoznačně da Collage. Tím v podstatě přáteláky splnily svůj účel, kterým bylo mj. zvýšení jeho sebevědomí po posledním zápase, který mu nevyšel úplně podle představ. Dnes chytal opravdu výborně.

 

 

da Prezydent