2.TD 3.ligy BLMF - divize PM (reportáž)

07.11.2010 07:00

autor a speciální zpravodaj: da Lumeer

revyzed baj: da Kalles

 

Tak na mě připadl nelehký úkol sepsat report o poslední tournamentu konaném v City of Tlukná naší crew. S ohledem na skutečnost, že jsem původně měl Da Collagemu jenom počítat zásahy a případně nějaké umě vytvořit, do toho dělat MC, hlídat Da Ništěmu telefon, kdyby volala rodička a ideálně nepoztrácet registračky všech týmů, jsem až tak nesledoval jednotlivé snajpry naší big family a článek bude spíš jenom takovým zamyšlením.…

Samotné přípravy turnaje proběhly bez problémů, až na chybějící redukci, moje papuče a Da Kaleese. V půl osmý tak mohl začít za rytmů Beastie Boys první zápas mezi plzeňskými Forsee a WPS.

 

 

Diablos "B" vs Junajtyd Genxtazzz of Lobogo 2:5 (0:1, 1:4); střely 11:19; vyloučení 0:0

Góly: da Prezydent (da Vovy), da Kalees (Da Nistě), Da Niste (da Kalees), Da Niste (da Kalees), da Kalees

United Gengstaz of Lobogo nastoupilo hned v druhém zápase v souboji o první flek s doposud druhým Diablem „B“. Obavy z nejsilnějšího soupeře toho dne rychle rozptýlil po nahrávce da Vovyho da Prezident a Genxtazzz crew začali od počátku soupeře z Diablos tlačit do defensivy. V první půlce zavřel da Collage bránu a když se stav neměnil ani po akcích Genxtazzz, šlo se do druhého poločasu za stavu 0:1. V druhé půli už se Gengxtazzz válec rozjel naplno a zásluhou dvojičky da Kaleese a Da Ništěho začalo skóre utěšeně narůstat. Hladový da Kalees po odebrání kanadských bodů za kontumaci soupeře v prvním TD, si připsal v druhém poločase celkem čtyři kanadské body a jeho parťák z útoku, toho času v alkoholovém kómatu (PS: Děkujem panu Johnu Jamesonovi and son), se nečinil o nic méně s výslednou cifrou 2+1 kanadských bodů.  

Co jsem stačil registrovat, tak zápas moc povedenej a důstojnej bitvě o první flek. Nepřistoupili jsme na hurá florbal praktikovaný většinou soupeřů a hráli to pěkně odzadu, o čem svědčí i pouhých devět zásahů da Collageho. Chilli to celé mělo hlavu i patu a pěkně se na to koukalo….

 

Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs T.J. Sokol Koterov "C" 3 : 4 (1:2, 2:2), střely 14:15, vyloučení 0:0

Góly: da Kalees (da Banik), Da Niste (da Prezydent), Da Niste (da Kalees)

 

 

Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs WPS Plzen 3 : 4 (2:1, 1:3), střely 17:21, vyloučení 1:0, bez využití

Góly: da Kalees (da Banik), Da Niste (da Prezydent), Da Niste (da Kalees)

 

Mno….a další dva zápasy Genxtazzz se mi nehodnotí vůbec jednoduše. Nedařilo se. Doslova nepřekonatelný problém nastal, pokud soupeř nepřistoupil na naši hru a nekoukal s otevřenou hubou na náš ťukec z hokejky na hokejku. Zářným příkladem toho byly i zbylé dva sehrané zápasy proti Sokolíkům z Koterova „C“(!) a týmu WPS Plzeň. Od počátku byly oba zápasy sice vedeny snahou něco kloudného vymyslet, ale naše snažení naráželo a na výkon obou zmíněných týmů. Takže místo klidného rozehrání, čtyř pěti přihrávek i přes beka ( ano pánové, ten je taky součástí útočných rejdů), následoval rychlý úprk dopředu, snaha o střelu a následný rychlý brejk soupeře. Mno a přiznejme si, než stačili staří pánové zformovat síly vzadu, končila celá situace obdrženou brankou v síti da Collageho. Druhou věcí byla dost viditelná nedůslednost před naší kisnou, kdy jsme neodpovědně umožnili soupeři i tři dorážky za sebou, místo aby se Niggas v okolí pěti metrů od svatyně da Collageho váleli ve smrtelné křeči na zemi!! Chilli, výkon v těchto zápase nic moc, ale je to o naší hře, ne o soupeři. Zápas jsme nakonec prohráli těsně před koncem, kdy nejprve da Kalees při samostatném nájezdu trefil tyč a pak v duchu známého pravidla "dount gyv - jů r fakyd" [nedáš - dostaněš] jsme inkasovali gól na konečných 3:4.

 

Závěr:

Hrací den jsme zahájili výborným výkonem, ale další zápasy nám vůbec nevyšly...( i když objektivně byla příčinou proher únava z přípravy organizace hracího dne, nízký tlak vzduchu, nízká hladinou promile v krvi u jedněch a naopak moc vyskoká u jiných, nedostatek párků v bufetu a nervozita Da Ništěho způsobená manželkou, která naprosto nepochopitelně plánovala v hrací den rodit! :-P).

 

Doufejme tedy, že příště se vrátíme k výkonům z prvního TD a že se opět vrátí forma i opravdu florbalové akce! (...a také že se nebude nic kontumovat i když letos je to asi hodně populární....)

 

SMRRRRRRRRRRRT! 

P.S. SMRRRRRRRRRRT i Šulcovi alias Ovarové hlavě!

 

Doplnění:

Očekávaný nedělní přírůstek do Da Ništěho klanu (zatím pracovně da Vojta - možná Da lita Niště) přišel na svět téměř o týden později...Vojtíšek Rulezzzzzzzzzzzzz!!!!