4. TD 3. ligy BLMF - divize PM

19.12.2010 09:30

 

 

neděle 19.12.2010, Blovice

V rámci čtvrtého kola 3. ligy BLMF - divize PM se náš tým představil na palubovce blovické sportovní haly, a to konečně jen ve dvou zápasech, které (co si budeme povídat) svědčí našim chatrným a nemálo roky zkoušeným tělesným schránkách přece jen o něco víc než tří- a vícezápasové maratony... Hřiště v Blovicích bylo pro nás velkou neznámou, na jednu stranu skvělý povrch, na druhou stranu menší rozměry podobné hale v Tlučné, která naší kombinační hře až tak nevyhovuje. Sestava se oproti minule nezměnila, brankářský mág da Erikaator mezi tyčemi, před ním dvě vyrovnané formace ve složení da Kalees - Da Niště - da Banik; da Fevat - da Prezydent - da Vovy.


Fbc Berušky vs. Junajtyd Genxtazzz of Lobogo 0:6 (0:2, 0:4); střely 14:12; bez vyloučení

Góly: da Kalees (Da Niště), da Vovy (da Prezydent), da Kalees (Da Niště), da Prezydent (da Fevat), da Prezydent, da Prezydent (da Kalees)

Tým se sympatickým jménem, které většina mančaftu slýchá spíš z úst svých ratolestí (ano, pánové, už je to tak...) se neukázal v tak špatném světle, jak může napovídat výsledek. Sice jsme kontrolovali hru, ale poměrně často jsme nechávali mladičké soupeře ohrozit da Erikaatora, i když to bylo většinou z větší vzdálenosti. I tak si ale rodící se golmanská hvězda naší ligy se všemi pokusy domácích poradila a mohla se tak radovat ze své druhé nuly v soutěži. V obou utkání jsme se extra koncentrovali na počáteční minutu poločasů (rozuměj: první brázda dostala nůž na krk, že jestli ještě jednou zachrápou, bude z nich brázda druhá....), aby se neopakovaly situace, kdy inkasujeme z první střely. Skóre jsme tak otevřeli my, jmenovitě v obvyklé formě hrající da Kalees. Golman Berušek však chytal spolehlivě, a to až do té doby, než si koncem první půle sám nevídaným způsobem snad na třikrát nafackoval balonek nahozený da Vovym do sítě...
V druhém poločase už soupeř rezignoval a skóre proto natěšeně narůstalo. Hned po dvanácti vteřinách se o to postaral nejprve da Kalees a po něm předvedl čistý hattrick da Prezydent. V relativně poklidném tempu jsme tak dokráčeli k jednoznačné výhře.

Vítězství z kategorie povinných, hráli jsme pozorně dozadu a vzhledem k tomu, že nám Berušáci dali poměrně hodně prostoru pro kombinaci na jejich vlastní polovině, nebylo o vítězi pochyb.



Junajtyd Genxtazzz of Lobogo vs. FbC Dino Plzeň "B"   8:1 (6:0, 2:1); střely 24:6; bez vyloučení

Góly: da Fevat (da Vovy), da Kalees (Da Niště), Da Niště (da Kalees), Da Niště (da Kalees), da Fevat, da Prezydent (da Vovy), da Kalees (Da Niště), da Fevat (da Prezydent)

V druhém zápase nás čekal poněkud rezignované "béčko" Dina. Diňáci, nastoupivší jen v pěti hráčích do pole, nezachytili genxtanástup, po dvou minutách padali o dva góly a v polovině poločasu bylo v podstatě po zápase... V první minutě se do střelecké listiny poprvé (a ne naposledy) zapsal probuzený střelec da Fevat, který po krásné kombinaci celé formace zakončoval do prázdné branky. Chvíli na to ho napodobil po typické akci dvojice dK-DN da Kalees. Když potom v rozmezí jedné minuty skóroval dvakrát Da Niště a znovu da Fevat, schylovalo se pomalu k exhibici. Do konce poločasu jsme se radovali ještě jednou, jmenovitě da Prezydent po přiťuknutí da Vovyho.
Škoda, že jsme víc nepomohli da Erikaatorovi k druhému shutoutu, nechybělo moc... Ale nezachytili jsme jeden z ojedinělých výpadů Dina a soupeř tak zaznamenal alespoň čestný úspěch. Potom už se prosazovali opět jen Genxtazzz. Da Kalees si vylepšil svým čtvrtým bodem v zápase osobní statistiky a deset sekund před koncem se mohl z hattricku radovat da Fevat, který po kombinaci s da Prezydentem prostřelil ze svého místa v levém kruhu vše, co mu stálo v cestě, tzn. nic...

Čekal jsem, že trochu nevyzpytatelné Dino bude klást větší odpor, vše se ale odvíjelo od našeho dobrého začátku a od faktu, že Honza David k sobě nemá nikoho (bez urážky), s kým by si mohl vyměnit míček a ohrozit tak soupeřovu branku.
 


Summary:
Moc pěkně jsme si zahráli...  Howgh.
Da Erikaator si dále vylepšuje statistiky a s potěšením sleduje, jak s ním v brance ještě náš tým nepoznal chuť porážky. Da Kalees honí body a my ostatní se spolu s nimi florbalem náramně bavíme... a vo vo vo tom to je...


Smrrrrrrrrrrrrrrt !!!


da Prezydent


Stats:

  Z G A B TM
da Kalees 2 4 3 7 0
da Prezydent 2 4 2 6 0
Da Niště 2 2 4 6 0
da Fevat 2 3 1 4 0
da Vovy 2 1 2 3 0
da Banik 2 0 0 0 0

 

  Z GA SA GAA % SO
da Erikaator 2 1 20 0.5 95,00 1